onsdag 17 augusti 2011

One Piece
Hallojj
Somnade som en stock igår kväll. Trött var jag också. Hade en mysig dag/kväll för övrigt. Men vad viktig ens sömn är igentligen och det vi ju, men ibland slarvar man och visst är det skillnad mellan "bra sömn" och "dålig sömn". Jag har blivit bättre på att lyssna till kroppens signaler. Det är viktigt att man varvar ner ibland och tar hand om sig. Idag har vi varken sol eller regn men man kan säga att det är lite halvt grått ute och inget vidare väder. Men man får ändå vara lite glad över att det inte regnar iallafall. Imorgon börjar jag jobba och min semester är slut. Helt galet vad fort det har gått. Men jag ser fram emot att komma in i rutinerna och vardagen igen, och vi har haft en jätte bra semester/ledighet. Imorgon är det skolstart för fisarna :) och dem har haft ett jätte lååång sommarlov :)
Igår hittade jag en jätte fin mysdress och det är många som har dessa :) tror jag för dem ses på överallt och denna vill jag beställa hem. Ni kan klicka in er på www.onepiece.com
Har haft lite små strul med att vara inne på bloggen eller kommentera men nu tycks dem ordnat problemet. Så dikt tävligen kommer skjutas upp ytterligare några dagar och ni har möjlighet att fortfarande delta.
Var med i tävlingen här: Till dikt tävlingen
Ha en bra dag

Love Evve


1 kommentar:

  1. Onepiece är så mysigt :) Jag ha på min så ofta jag kan, dock går jag inte ut i den utan den ha jag bara hemma :)

    SvaraRadera