söndag 1 april 2012

Big brother

Godkväll
Hoppas alla haft en lika fin helg som jag. Har städat & fått iordning lite i hemmet idag. Älskade Elton var här med sin Pappa & hälsade på oss. Han var så söt! Senare dök min storebror & hans sambo, alltid lika trevligt. Vi har alltid roligt ihop & vi skrattar mycket.Sedan blev det god mat med familjen. Så efter maten bestämde jag mig för att bädda ner mig i soffan & värmer mig med världens goaste filt. Jag har även tänt lite ljus & myser & väntar på att big brother snart skall börja.Vem tror ni åker ut? Jag tror Jimmy faktiskt. Följer inte BB så noga men ibland är det roligt att se på det. Imorgon är det ny dag, by vecka & nya tag. Ha en fin söndagskväll
Love Evve

2 kommentarer:

  1. vilken härlig helg, vilken mysig söndag. jag var jätte seg igår gjorde i princip inget. vill bara att vädret ska bli bättre så man slipper all kyla och det gråa.

    SvaraRadera
  2. Jag mår bra tack, speciellt nu när jag har börjat på ny kula.. haha hade vissa på den förra som jag inte ville skulle läsa. Idioter kallar jag dem för :P. Tack iaf! Jag hade en bra helg hur var din?
    Jag tittar inte på BB men det är ganska populärt har jag märkt. :)

    SvaraRadera