lördag 5 januari 2013

Barndomsvän & charmtrollet

Godkväll

Haft fullt upp idag kan jag säga. Först begav jag mig ut till stan för att möta upp en vän sedan många år tillbaka till mig som är just nu hemma på besök.
Hon och sin familj bor utomlands och är hemma då och då och hälsar på.
Hon har även hunnit bli mamma & hade världens sötaste charmtroll med sig, en söt vacker liten tjej, så lik sin mamma! Det var så mysigt & mycket har hänt under åren som gått så visst blev det mycket prat & skratt och gamla minnen som togs upp. Underbart att se både henne & lillan & senaste gången vi möttes låg lillan i hennes mage :) så visst var det otroligt roligt & spännande att även få träffa henne. Tiden går så fort att man knappt hinner med, det kändes som det inte alls var länge sedan vi träffades. Finaste charmtrollet!


 

Framåt kvällen kände jag att jag ville vara kreativ & arbeta med mina händer & bara gå in i min värld. Det är så magisk & den där känslan att få sig en bild i huvudet av att vilja skapa något, att man liksom har en bild i skallen på ett ungefär hur det ser ut eller skall se ut.Jag kan inte riktigt sätta fingret på & förklara om den sortens känsla och vilken kraft den även har. Kraften att vilja skapa något, ja ni förstår säkert lite :) Så iallafall så blev det pyssel pyssel pyssel & det blev några nya vackra smycken klara. Sedan började kvällen bli ännu bättre.

Halsband "Dream" i silverpläterad lång kulkedja med svart pärla & rosett i sidenband med Cabochon flatback glas hänge med text i

Halsband "Trollslända" i vintage med vackra fjädrar och berlocks och Cabochon flatback glas  som hänge med text inuti


      Gjorde även ett armband i svart sidenband med olika berlocks/ hängen och ett bling bling låsUnderbara kväll, haft det så mysigt! Mycket skratt & nästan sådant skratt så tårarna började rinna & att det även började att kännas i magen på en. Min älskade kusin & med moster kom och dem kom lagom till en liten kvällsfika då min älskade mamma hade bakat. Bakat världens godaste kaka som innehöll rivna äpplen i, den var Mummma kan jag lova er!
Ha en fortsatt fin kväll & var rädda om varandra
Kram ❤ evve1 kommentar:

  1. låter som du haft det underbart vännen. kul med att träffa vänner som man ej sett på länge.

    jag gillar dina smycken du är alltid så duktig och kreativ

    SvaraRadera