torsdag 8 december 2011

Tävling hos Gabbesketch

Jag har en hel del tävlingar ute just nu och ännu en till startades igång idag. Var med och tävla hos gabbesketch just nu har hon en pågående tävling i samarbete med mig, där man kan vinna halsbandet "Älskad"


Var med och tävla


Gå in här så kommer du direkt till den pågående tävlingen Gabbesketch.blogg.se/Love Evve

6 kommentarer:

 1. Förstår vad du menar.
  Jätte fina smycken verkligen, så fort jag har lite bättre med ekonomin så kommer jag beställa av dig.

  SvaraRadera
 2. nähmen gud vad snällt av dig, självklart får du göra det. Jag kan göra lite reklam för dina smycken med om du vill ?? Dem är ju så fina :D

  SvaraRadera
 3. jajamän de är godast när de precis kommit ut ur ugnen men det är så bra att de håller sig mjuka i flera dagar. Nu är våra uppätna så snart blir det bakning igen.

  SvaraRadera
 4. Hello Evve du hade inte ställt din fråga till spådamen. du får gärna göra det ifall du vill ha den besvarad nu har jag redan fem personer som har ställt en fråga var så om du skyndar dig kan du bli den 6:te personen vilket är den sista. skynda dig innan någon annan hinner före

  SvaraRadera
 5. Försökte skicka en kommentar innan men vet inte om den kom iväg :S

  så får skriva igen då :P
  ang spåkvinnan, om du vill ställa en fråga så får du gärna göra det har redan fem personer som ställt varsin fråga så det är en person till som får ställa frågan. vill du vara den sista personen?? Kommentera isåfall på det inlägget där du skriver den frågan du vill ha svar på.
  kramish

  SvaraRadera
 6. Japp du är den sista som får sin fråga besvarad :D
  På måndag kommer jag att publicera svaren.

  SvaraRadera