söndag 6 maj 2012

Finaste Elton

Godmorgon
Har jobbat & är hos min kära Mamma & Pappa & vi har just ätit frukost tillsammans.Så mysigt. Älskade Elton & Pappa Dugi var uppe med tuppen.Igår var det en fullspäckad dag för oss då vi flyttade till huset. Vi var så trötta igår att vi började se stjärnor.Snart skall vi upp till huset & börja packa upp och städa lite. Elton myser med Pappa Dugi & pussas & leker. Det är så mysigt att höra han ropa med sin underbara röst "Pappa", det värmer så mycket i ens hjärta & ännu mer i Pappa Dugis hjärta. Kärlek!
Ha en bra dag

2 kommentarer:

  1. Japp jag har haft fullt upp, typ flyttat en gång om året haha. Som du säger så är det vissa saker man inte tar med sig till det nya hemmet, jag brukar tycka att en flytt är det perfekta tillfället att rensa :D! Men gud vad kul att ni äntligen flyttar in :D
    Får man fråga vilka elton och dugi är?

    SvaraRadera
  2. Precis, det är sjukt hur mkt man samlar på sig. Därför har jag gjort det till en regel att rensa regelbundet nu haha. Naaw gud vad gulliga dem var då :) Bebisar är fina.. Planerar du att skaffa egna barn någon dag ?
    Angående lägenheter, alltså det är dyrt här måste jag säga. En etta i innerstan kostar drygt 2 miljoner, och då är den inte så jättestor. Om man hyr lägenhet i stan så kostar det typ 10 000 och över mer.. Men utanför stan kan du hitta billigare, men där är det också lite konkurrens om det inte är de "sämre" områdena.

    SvaraRadera