torsdag 24 maj 2012

Min älskade lillebror ♥

Min älskade Lillebror Dugi är inlagd på sjukhus idag då han har opererat sig och jag vill bara säga att jag älskar dig så mycket och du är snart hemma.Imorgon kommer din älskade son Elton hem och även Eltons kusiner Jasmina och Anton kommer. Älskar när mina bröders barn träffas och alltid blir det full fart med en massa spring i benen på dem och tillsammans blir dem såå busiga. Men ack vad vi älskar dem! Idag har jag haft en hel mysig dag med min Mamma.Bara jag och hon.Underbart! Det var så fint väder och hoppas nu på att det fina vädret håller i sig länge.Jag passade på att hjälpa mamma med det hon behövde, sedan tog vi oss en runda ut i friska luften. Det var så varmt ute och man kände många blomdofter.Vi pratade,skrattade och myste verkligen tillsammans..Älskar dig så mycket min finaste Mamma! 

Är glad att just du är min mamma
Utan dej skulle livet ej vara detsamma
Så många minnen från min barndom jag har
Längst in i hjärtat jag dom bästa spar
Du stöttar mej i mina beslut
Och har alltid ett vänligt ord på lut
När det stormar är du min hamn
Min trygghet är i din famn

Jag har även bakat som ni ser och jag bakade både kladdiga chokladmuffins och hallon/jordgubbsgrottor i förrgår och dessa är allas favoriter och är väldigt enkla att göra.Snabbt och enkelt.

Glöm inte att vara med och tävla om den fina tavlan från www.delillahjartat.blogg.se
Kram Evve


2 kommentarer:

  1. Åh vilket rörande inlägg på så många sätt!! Hoppas din bror återhämtar sig väl nu, kul att barnen kommer då blir han nog gladare :)
    Dikten om mamman var så rörande blev lite tårögd haha.. kram på dig ha en kanonhelg nu!

    SvaraRadera