måndag 15 april 2013

Underbar Dag <3

Godkväll

Vilken underbar dag jag haft idag! Oh, bara så mycket värme & glädje. Enkelt & kortfattat. Är så glad att jag är omringad av människor med positiv energi & glädje & det mår jag bra utav. Så tacksam att jag har familj som nära vänner som ger mig kraft, energi och ork att faktiskt ta sig i genom livets olika skeden. Älskade Elton åkte hem idag. Så innan hem dags så gjorde vi ett underbart halsband tillsammans till hans mamma. Vad han kämpade & var både focuserad & koncentrerad till hundra. Älskade lille skatt! Det blev ett jätte vackert halsband med mycket värme & kärlek i. Tänk att hans små fingrar varit med och knopat ihop detta smycke med mig till sin mamma. Så vackert vi fick ihop det underbara halsbandet ❤På förmiddagen bestämde jag mig för att åka till min väninnas lillasyster Josefine för att göra mina naglar. Hon är så duktig,! Sjukt nöjd blev jag. Vi valde en ganska snygg härlig neutral ljusrosa färg, jätte fräscht. När jag var klar hos Josefine så gick jag vidare till hennes stora syster nu då som är Becka & som är min bästa väninna :) & även där blev jag ompysslad med färg & klippning. Fick även en jätte söt,gullig ljusstake i present.Älskar den! Sjukt nöjd som alltid. Så en liten snabb summering av min dag som bestod av harmoni & lugn i min tillvaro.

Sist men inte minst så fick jag denna vackra text av en väninna som skickade den till mig som hon hade hittat någonstans ute på nätet. Hela texten säger så mycket & mer därtill
Tusen tack vännen!


"tryck aldrig ner dig själv. du har något som ingen annan har, något unikt och vackert i sig.
och tänk att allt du uppnår, är tack vare dig själv, ditt hjärta och dina ambitioner.
du kommer nå dit du vill i ditt liv, du kommer bli den du vill. om du aldrig slutar kämpa, tro på dig själv och omringas av de människor som ger dig positiv energi och hjärta och trygghet på vägen.

du är något fantastiskt. glöm inte det. och det som inte ser det, de är inte något för dig. någonsin."


Godnatt till er
Kram Love evve

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar