lördag 24 september 2011

Morgon mys med EltonLigger här med världens goaste kille, fasters hjärta. Äntligen somnade han. Jag är barnvakt idag åt brorsans lille son Elton. Han har sprungit här och busat och rivit halva lägenheten tills han blev sådär lagom trött. Han luktar så gott, han är så vacker och jag ligger jämte han och känner hans hjärtslag. Vi myste idag på morgonen med tända ljus och barnprogram. Såå mysigt.

Vår älskade solstråle. . Alltid blir det livat här hemma när Elton är hos oss. Jag vägrar att stiga upp, passar på att ligga och gosa med han. Att ett sådant litet frö kan göra en helt galen, galen av kärlek. Jag älskar alla mina bröders barn och faster saknar er alltid när jag inte har er i närheten.Igår var det marknad på stan och det är idag också och det ända jag hittade var jätte mysiga och varma tofflor till Elton. Eller hur är dem fina.

Jag tänkte att han är i behov av dem mest när han är på dagis och nu kommer han aldrig frysa om sina fossingar när det blir kallare. Ha en forsatt mysig dag så bloggas vi snart igen. Glöm inte att vara med och tävla hos Pillans Krypin.

/Love Evve
1 kommentar:

  1. Åhh Evve tack för dins kommentarer och sorry för sent svar!

    Jag vet tyckte riktigt synd om killen, jag förstod att han egentligen var en rekokille... Trist när sånt händer.

    Gus vad din brorsson är sööööt! Så söt med nappen!!

    Jaaaa det hade varit nice med en fika faktiskt och lära känna dig mer hehe. Haft en fin heg annars?? Kramar

    SvaraRadera