måndag 19 december 2011

Tävling hos Millah ♥ Mamma till Amilia



Hej
Nu märker man att julen börjar närma sig. All stress inför julhandlandet att man skall hinna med allt och att ha det färdigt, osv. Själv har jag haft fullt upp med jobb och bilskolan. Idag har jag varit ute och kört och det gick bra får jag säga. Många intryck och mycket nytt, mycket att verkligen komma ihåg och hålla reda på. Min dag idag är  sådär för övrigt, det känns inte riktigt bra i kroppen min. Vart lite små yr men sen går det över lika fort, jätte konstigt.  
Har en ny tävling som började idag inne hos Millah  Mamma till Amilia och Du kommer direkt till den pågående tävling som är i samarbete med mig där man kan vinna detta fina halsband  med valfri stansning.







/Love Evve

4 kommentarer:

  1. jätte fint halsband Evve, du är så otroligt duktig.

    Vad kul att du går på bilskola, hoppas att du snart tar körkortet och kan vara din egen chafför :D

    SvaraRadera
  2. Hej girl nu har jag bestämt mig. Och den ängeln i mitten av bilden gillar jag mest. Den med silver pärla/kula. Jag är så så så tacksam att du vill ge mig en ängel. :D
    Vill gärna ge den till min kille men vet inte om det är för tjejigt?? vad tycker du??

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Åh vilka fina smycken du gör Evve!

    Ja, det där med produkterna. Det är så olika vad folk behöver. Det beror ju helt på vilken hudtyp man har. Men det är verkligen bra produkter! Så jag rekommenderar verkligen serierna. Ska skriva lite om vart man kan köpa dessa produkter och så på bloggen sen.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vill bara önska dig en underbar dag/kväll.
    saknar dina inlägg

    SvaraRadera