måndag 13 februari 2012

Nytt i mitt pyssel ♥

Idag har jag varit ledig från mitt arbete och det var så skönt för att jag kunde vakna precis när jag ville. Ingen tid att passa, inget att ordna. Jag hade verkligen ingenting idag! Underbart. Men min dag har ändå flutit på och tycker ändå att jag hunnit med en hel del, fast i min takt. Städade lite och plockade undan lite.Gjorde min goda äppelpaj ikväll och den är alltid en favorit.Super god blev den.Sedan har jag även pysslat lite och jag älskar den egen tid jag har för mig själv när jag går in i min pyssel värld och där min kreativitet sprydlar. 


Fick hem det fina Regaliz lädret i både svart & vitt som just nu är väldigt populärt.
Här har jag gjort armband som jag har satt in Regaliz stjärna på. Jätte fina blev dem.


Sedan valde jag att  Regaliz kroklås på och det blev väldigt snyggt

Här gjorde jag ett "kill halsband med olika berlocks" i två olika kulkedjor. Den ena kedjan är ljus silver och den andra kedjan är i mörkare silver.   

Armband  med sliders Hello Kitty som är present till mina små kusiner & min brors dotter Jasmina 

Kram  Evve

4 kommentarer:

 1. vad fint halsband och armbanden var jätte snygga, barnen kommer nog bli jätte glad av hello kitty :D det är ju så poppis

  ja asså det vart as jobbigt imorse det där med röken mådde illa hela dagen. hatar att folk som röker inte tar hänsyn till de som inte röker. hon hade hur mycket plats som helst att stå längre bort men hon kom å ställde sig brevid mig så flyttar jag mig då står det en annan å rööker där så flyttar jag mig igen då kommer det en tredje snubbe så jag hade ingen annanstans att ta vägen. ville abra skrika på dem JÄVLA CANCER MÄNNISKOR vill ni må skit å röka varsegod men snälla kom inte i närheten av mig :P så arg var jag men jag vet att det är fel av mig att säga så så jag höll käft och var pisst off innuti

  SvaraRadera
 2. hoppas du haft en bra kväll :)

  SvaraRadera
 3. Ååh en dansk, ballt :)!!
  Jasså? Ja man blir ju nyfiken såklart och när man har blogg får man vara beredd på många olika frågor hehe, men antar att dina föräldrar inte heller är skilda eller?

  Du är grymt duktig måste jag säga, hello kitty var jättecool!

  SvaraRadera