måndag 17 oktober 2011

Tävling hos Tiepamandahh

Hatar att halsen börjat krångla igen! Det var verkligen inte länge sedan jag var dunder förkyld. Har iallafall kurerat mig ordentligt och skall bara inte bli sjuk igen! Ikväll är jag ledig och det är skönt med tanke på att jag tvättat hela dagen, så jag känner mig ganska seg och små trött i kroppen. Men vad skönt det ändå är när man har det ur vädret det här med tvätten, för då har jag inte det att tänka på fram tills några dagar framöver. Och kläderna luktar så gott! Jag älskar lukten av all tvättmedel och sköljmedel. Får inte glömma att vi hämtade älskade Elton på dagis, han är världens gladaste prick. Han blev så glad när han såg oss. När vi kom hem så åt vi ihop & myste. Sedan lekte han lite & jag gick ut i vardagsrummet för att hämta en leksak till han. Tyckte han var lite väl tyst & undrade genast vad han hade hittat på! Och allt hade sin förklaring & här är bildbevisen:


Inte konstigt han var tyst eller :)Tokig är vad han är! Tror ni faster blev nervös när jag såg han där på? Ooojaaaa :) hade ju inte plockat ut disken riktigt & det var bestick kvar :) som var lite farliga för han,men det gick bra.


Vill även passa på att berätta att det har börjat en tävling i samarbete med mig hos tiepamandahh . Klicka här för att komma vidare till bloggen tiepamandahh och var med och tävla.

Ha en bra kväll

/Love Evve

2 kommentarer:

  1. Ska försöka ta mej till dej någon dag men nu är det mycket med innebandyn och även Magnuz har innebandy.
    Saknar dej min vänn
    puss

    SvaraRadera
  2. Haha vilken smart liten grabb:) Så söt

    SvaraRadera