onsdag 13 februari 2013

Fint avslut på denna dag

Godkväll
Tävlingen avslutades igår och en vinnare utsågs till alla hjärtans dag tävling där priset var hemlig. Tack till er alla som varit med och deltagit och håll utkik efter nya uppdateringar.

Ikväll har jag haft en underbar stund med min vännina , fikat och druckit kaffe och pratat och jag är så tacksam att det finns några få sådana människor kvar. Jag har insett även vilka man har vid sin sida  när det väl gäller. Varje dag lär man sig något och det tar man med sig vidare, men aldrig skall man tro att man på något vis är full lärd som människa utan varje dag är en ny prövo och en erfarenhet rikare. Jag har funderat endel det senaste och kom fram till att jag lärt mig något så oerhört dyrbart och värdefullt. Aldrig någonsin skall jag tappa bort det på livets väg oavsett vart livet tar mig.Har även haft lite tid för pyssel och mitt skapande har varit på hög varv, det blev fina smycken och jag är nöjd med resultatet.Det är roligt att se sig själv tillbaka på hur man har utvecklat sitt skapande och vilka förändringar gjorts och vad man uppnåt. Det här med pyssel och att få arbeta med händerna är så olika, ibland finns motivationen och ibland inte. Man behöver liksom ibland ett litet uppehåll ifrån det och det gör även att både motivationen och inspirationen och skapandet blommas upp på nytt till något ännu bättre. Här visar jag upp lite bilder från mitt skapande

Halsband cabouchon svart agat (26mm) med lång silverpläterad kulkedja (ca 70cm) med stor hjärttag som kan textas i valfri budskap, namn, m.m (max ca 7bokstäver)

Halsband cabouchon roskvarts (26mm) med lång silverpläterad kulkedja (ca 70cm) med stor hjärttag som kan textas i valfri budskap, namn, m.m (max ca 7bokstäver)

                    Armband i svarta glaspärlor och antiksilver mellandelar med söt liten vinge som berlock


Flätad armband i läderimitation med förlängningskedja, små sawarovski pärlor i svart / klar vit färg & dubbla vingar som berlocks
Längd: ca 33cm


                                        Cool döskalle armband i svart äkta läder med magnetlåsDessa ljuvliga underbara meningsfulla armband finns snart hos mig. 

De budskap som kommer att finnas är :

•"Protect and guide, always stay by my side."
•You preserve them all, and the angels of heaven worship you."
•Whenever yougo, whatever you do, may the angels watch over you."
• "When you saw only one set of footprints, it was then that I carried you."

"God, grant me the serenith to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference."

•"FAITH HOPE LOVE"

•"May your days all be blessed with the presence of an angel watching over you."Godnatt och var rädda om varandra
Kram evve

2 kommentarer: