torsdag 7 februari 2013

Veckans Blogg Award

Godkväll
Haft några lediga dagar & det har varit skönt. Har tagit det lugnt och pysslat och myst med väninnor.Haft även lite egentid och då går jag oftas in i mitt lilla kryp in hål & min lilla värld som jag brukar säga.Det är mitt egna sätt att få vara själv. Lyssnar just nu på Passenger- Let her go,underbart att lyssna till!
Nu äntligen till något som många väntat på & som har haft frågor & funderingar kring Herbalife om vad det är & hur det funkar då jag för ett tag sedan skrev om det & ej kunnat svara er ordentligt på så tycker jag absolut att ni ska gå in & läsa www.tanialeah.se & ställ alla era frågor & funderingar till fina härliga Tania!
Hon är även veckans Blogg Award!


Det är en härlig blogg att klicka sig in på & en njutning att läsa. Man får alltid en dos med positiv energi med sig.I förra veckan då jag rensade ur mina smycken så kom jag och tänka på väninna Tania då jag höll i ett grönt läder som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med det. Men efter en kort stund så kom genast hon upp i tanken. Fick idén om att överraska henne med armbandet & jag stansade självklart herbalife24 :) som hon även alltid kan bära med sig som smycke & hon passade superfint i det, se själva!


Var rädda om varandra, Kärlek
Kram❤Evve

1 kommentar:

  1. Hej
    o då skall jag besöka bloggen och fråga om det. Läst lite och är super nyfiken! Tack

    SvaraRadera